Intohimona kulkeminen, vieraat maat, elämysten metsästäminen ja ajaminen. Näistä aineksista syntyi 2011 ajatus ajaa bussilla Suomesta Bangkokiin. Tästä uskomattomasta matkasta sai alkunsa Pikavuoro maailman ympäri, seikkailuhenkistä omatoimimatkailua tarjoava suomalainen matkailuyritys.

Nyt Pikavuoro laajentaa tarjontaansa myös valmismatkoihin.

Etusivu
Matkat
Ota yhteyttä
Tarina
Matkablogi
Ajankohtaista

 

Uutisia

Tilaa RSS uutissyöte

Kaksi erilaista matkaa Irlantiin, nyt pääset kokemaan myös Pohjois-Irlannin


Järjestämme lokakuussa kaksi erilaista Irlannin matkaa.
Irlannin kiertomatka 7. - 12 lokakuuta ja toivottu uutuus
Pohjois-Irlannin kierros 14. - 20 lokakuuta 2019.

 

Pikavuoro Maailman Ympäri aloittaa valmismatkat


Intohimona kulkeminen, vieraat maat, elämysten metsästäminen ja ajaminen. Näistä aineksista syntyi 2011 ajatus ajaa bussilla Suomesta Bangkokiin. Tästä uskomattomasta matkasta sai alkunsa Pikavuoro maailman ympäri, seikkailuhenkistä omatoimimatkailua tarjoava suomalainen matkailuyritys. Nyt Pikavuoro laajentaa tarjontaansa myös valmismatkoihin.

Pikavuoro maailman ympäri tarjoaa ikimuistoisia, räätälöityjä bussiseikkailuja sekä yksityishenkilöille että oppaan johtamille ryhmille. Pikavuoroilla pääset paikkoihin, joihin eivät perinteiset turistireitit kulje, kuitenkaan tärkeimpiä maamerkkejä unohtamatta. Meillä arvostetaan kuitenkin myös itse matkaa, ei vain päämäärää.

Perinteisillä Pikavuoroilla matkustajat vastaavat itse majoitusten hankinnasta ja matkaohjelman suunnittelusta, valmismatkoillamme kaikki tämä hoidetaan asiakkaan puolesta.
Pikavuoron kyydissä on vuosien varrella matkustanut yli 200 ihmistä 46 maassa. Maanosista Pikavuoro on vieraillut Euroopan lisäksi Aasiassa, Afrikassa, Autraliassa ja Pohjois-Amerikassa. Kilometrejä on takana 180000, mutta muistoja, unohtumattomia paikkoja, uusia ystäviä ja ainutlaatuisia kokemuksia lukematon määrä.


 


© Pikavuoro Maailman Ympäri
Mobiili versio